Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Training en/of voedingschema op maat

“Ik op maat begeleiding!

van 1 november t/m 31 december

‘Wil’ is een sportapplicatie die als doel heeft jou te motiveren tot een gezonde leefstijl. In combinatie met een uitdagende sportzuil, met bijbehorende mobiele App, kan iedere sporter snel, persoonlijk en actief geholpen worden met het samenstellen van professionele interactieve trainings- en voedingsschema’s. 

Mobiele App

De mobiele app zorgt ervoor, dat de sporter zijn of haar persoonlijke gegevens altijd bij de hand heeft. Zo heb je altijd toegang tot een database van ingrediënten en de voor jou op maat gemaakte training- en voedingsschema’s.

Go4Schema

Vanaf heden bieden onze instructeurs op maat trainingsschema’s aan. Met behulp van de nieuwe software adviseren en begeleiden we de sporter met het uitvoeren van de trainingsschema’s die benodigd zijn om het persoonlijke doel te bereiken. De schema’s zijn uitgerust met instructievideo’s, afbeeldingen en waar nodig een specifieke omschrijving. Dit alles om jouw kwaliteit van trainen naar een optimaal niveau te brengen!

Kosten hiervoor bedragen 5 Euro per 4 weken (exclusief sportabonnement).

Go4Slim

Go4Slim is geen dieet, maar een op maat voedingsprogramma inclusief Go4Schema, met normale dagelijkse voeding, afgestemd op het doel dat jij als sporter wilt bereiken! De begeleiding met een wekelijkse afspraak, bestaande uit een voortgangsgesprek en meetmoment, is dé ideale stok achter de deur om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen.

Kosten hiervoor bedragen 20 Euro per 4  weken (exclusief sportabonnement).

Meer informatie?

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?