Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Succes verhalen van onze sporters in 2015!

Leuke succes verhalen van onze sporters bij Go4Fit Beuningen en Wijchen.

« Terug   maandag 21 december 2015 om 16:12

Mijn naam is Nataša Jakovljevic 24 jaar en ik sport sinds eind mei 2015 bij Go4Fit. Ik ben een meid met een bijzondere hobby namelijk: Paintball! Ik ben hier sinds een jaar of twee fanatieker in geworden, maar merkte aan mijzelf dat ik niet alles uit mijzelf kon halen. Op mijn vrije dagen voelde ik mij moe en lusteloos en mijn avonden spendeerde ik voornamelijk op de bank  voor de televisie. Daar mocht wel eens verandering in komen! Op een dag besloten mijn vriend en ik de auto in te stappen en sportscholen te bekijken in de buurt. Wij waren bij Go4Fit gelijk zo goed ontvangen dat we ons de volgende dag al hadden ingeschreven.

Toen ik bij Go4Fit lid werd had ik vooral het doel fitter en slanker te worden, alleen had ik nog geen idee hoe ik dit moest doen. De eerste dag dat wij hier begonnen met sporten kregen wij een healthcheck en kreeg ik de schrik van mijn leven, de weegschaal had namelijk nog nooit zo hoog gestaan! Hierdoor wist ik het zeker, mijn leefstijl moet veranderen! Ik heb een aantal sportschema’s gekregen waar ik meteen mee aan de slag ging. Alleen merkte ik dat ik wederom niet alles uit mijzelf kon halen. Ik zag al een paar keer ‘Go4slim’ voorbij komen, maar durfde hier nog niet echt iets over te vragen. Mijn schaamte voor mijn lichaam en eerdere slechtere ervaringen met afvalpogingen maakte deze drempel hoog. Toen ik op een dag circuittraining volgde bij Sophie merkte ik dat ik mij zekerder begon te voelen en durfde ik eindelijk de stap te nemen. Samen met Sophie ben ik aan Go4Slim begonnen. Ik verwachtte dat ik gelijk een streng dieet moest volgen met een daarbij behorende sportschema waar je de rest van de week niet meer door kon lopen. Ik was daardoor ook echter verbaast dat het tot op de dag van vandaag gewoon voelt als “normaal eten en bewegen” en absoluut niet als een dieet. Ik vind het ontzettend prettig dat ik al mijn voorkeuren en problemen gelijk met mijn coach kan bespreken en ben al bijna 10kilo lichter dan 6 maanden terug, waarbij mijn vetpercentage sterk is gedaald en mijn spiermassa omhoog!!

Go4Fit en Go4It: het werkt echt!

Ik ben een poos geleden gestopt met roken. Zomaar pardoes, omdat ik het zó beu was. Dat gaf mij een trots en blij gevoel. Dat gevoel veranderde echter geleidelijk aan toen ik steeds maar dikker werd. Uiteindelijk was ik 10 kilo zwaarder geworden en ik vond dat daarmee de maat vol was. Ik besloot om anders te gaan eten en driftiger te gaan fitnessen. Ik lette vooral op de calorieën en vermeed, omdat ik dat overal om mij heen hoorde, zoveel mogelijk koolhydraten en vetten. Dat werkte enigszins, maar ik werd niet echt blij van het resultaat. Mijn fitnessprogramma, waarmee ik meer spiermassa en een lager vetpercentage dacht te krijgen had niet helemaal het gewenste resultaat. Het was dus zaak, dat ik deskundig advies ging vragen bij mijn sportclub Go4Fit in Wijchen. De manager van Go4Fit Wijchen adviseerde mij een voedingsadvies aan te vragen bij de voedingsdeskundige van Pulles Training. Na een grondige check werd mijn eetpatroon aangepast, evenals mijn trainingsprogramma. Het resultaat was verbluffend: ik weeg nu weer 71 kilo en ben weer “dik tevreden” met mijn  lijf. Het kostte mij weliswaar een compleet nieuwe zomergarderobe, maar ik heb zelden met zoveel plezier kleren gekocht.

Pieter Belgers (63 jaar)

 

Ik ben Jolanda (Links op foto) en ik heb eind oktober besloten om mee te doen aan Go4slim. Het is nog nooit zo makkelijk geweest voor mij! Ik eet juist erg veel, terwijl ik altijd dacht dat je erg weinig mocht eten. "Wel gezond natuurlijk". Deze gezonde tips kreeg ik van Go4Slimcoach Kris, zelf zou ik hier nooit aan hebben gedacht. Kris geeft mij verschillende keuzemogelijkheden en zo kies ik zelf wat ik die dag eet. 

Ik bevind me nu in de zevende week en het gaat me goed af. Elke week val ik af en dan heb ik het over kilo's... oen ik zag hoe veel ik moest eten dacht ik dat het mij niet zou lukken, maar nu heb ik zelfs geen last meer van eetbuien!
In 7 weken tijd ben ik 10,5 kg afgevallen, van een vetpercentage van 46% naar 39% gegaan. Daarnaast ben ik ook wat centimeters van mijn buikomvang verloren, 8 cm!
Echt een aanrader dus!

 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?