Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Succes verhaal Kelly van Heijden.

iets meer dan 16 kg  afgevallen...

« Terug   donderdag 8 juni 2017 om 15:06

Je hebt het in de wandelgangen vast al eens gehoord: Go4Slim, Go4Schema, Go4YourSummerbody en Go4YourWeight, maar wat is het nou eigenlijk en waarom zou je  eraan meedoen? We leggen het graag aan je uit.

Wat is het eigenlijk?
Bij ons is sporten meer dan alleen bewegen; wij geloven dat sporten een leefstijl is. Daarom zijn wij gestart met programma’s zoals bijvoorbeeld Go4YourWeight. Er zijn programma’s waarbij je één op één begeleid wordt door een coach en er zijn smallgroup trainingen met maximaal 12 deelnemers. Tijdens deze programma’s zijn er coach- en weegmomenten, werk je aan je persoonlijke doel en delen wij onze kennis over een gezonde leefstijl. 

Waarom zou je eraan mee doen?
Deelnemer Kelly van der Heijden vertelt haar verhaal:

"Sinds een aantal jaar ben ik gestopt met tennissen. Ik was al langere tijd niet blij met mijn gewicht en mijn slechte conditie en had zelf al geprobeerd om af te vallen, maar dit was zonder succes. In november 2016 heb ik “de knop omgedraaid”. Ik kwam terecht bij Go4Fit Beuningen waar ik gestart ben met het Go4Slim programma. Onder begeleiding van coach Claudia ben ik nu, in februari 2017, iets meer dan 16 kg  afgevallen. Daarnaast heb ik meer energie en voel ik me veel fitter. Het Go4Slimprogramma is geen dieet maar een hulp bij een gezonde levensstijl! Door de ondersteuning van mijn coach en ook omdat sporten bij Go4Fit Beuningen leuk, uitdagend en vernieuwend is, ga ik zeker mijn volgende doelen bereiken!"

Geïnspireerd door Kelly en wil je ook jouw doelen bereiken? Vraag aan de balie naar de mogelijkheden om meer te halen uit je sportabonnement.

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?