Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Nieuwe fitnessapparatuur bij Derks4sport!!

EGYM

« Terug   maandag 16 april 2018 om 16:04

Wat is e Gym?

eGym is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van fitness. Bij eGym zijn er volledig elektronische krachttoestellen die zowel de houding als het gewicht automatisch aan uw lichaam en doelstelling aanpast.

Hoe werkt eGym?

De eerste keer wanneer u gebruik maakt van eGym zal een van onze instructeurs alles voor u instellen. We zorgen dat de apparaten goed worden afgesteld op uw lichaam en vervolgens stellen we uw trainingsdoel in. Deze gegevens worden opgeslagen op een eGym armband. Een volgende keer als u komt hoeft u alleen uw bandje te scannen en dan weet het apparaat wie u bent en wordt het hele toestel automatisch ingesteld. Zo traint u snel, effectief en veilig. Om u een indruk te geven hoe het trainen met eGym eruit ziet verwijzen wij u naar dit filmpje: http://www.derkssport.nl/egym Dit filmpje is ook zichtbaar in de sportclub. Wij laten dit graag aan u zien.

 

Is eGym ook geschikt voor mij?

Ja! eGym is uitermate geschikt voor sporters van alle leeftijden en alle trainingsniveaus. Juist omdat eGym zo geavanceerd is dat het zich automatisch aanpast aan de gebruiker maakt leeftijd of trainingsniveau geen verschil meer uit. Voor beginnende of ‘oudere’ sporters is het grootste voordeel dat eGym eenvoudig is in gebruik; u gaat zitten en kunt beginnen aan uw training. Voor de ‘jongere’ of fanatieke sporter is eGym een uitdaging want eGym meet iedere week uw vooruitgang en daagt u uit steeds weer het maximale uit uw training te halen.

Waarom krijgen we eGym?

Wij zijn continue opzoek naar ideeën, innovaties en mogelijkheden om het trainen bij onze sportclubs zo uitdagend mogelijk te maken voor u. Na een eerste kennismaking met eGym wisten wij dat dit de toekomst is. Volautomatische, moderne krachttoestellen in combinatie met de begeleiding die u van ons gewend bent zullen ervoor zorgen dat u daar beter van wordt. Wij zijn een leefstijl- en preventiecentrum en zijn ervan overtuigd dat eGym een bijdrage kan leveren aan een verbetering van uw leefstijl.

Moet ik extra betalen voor eGym?

eGym is een uitbreiding van uw sportabonnement. De toestellen die vervangen worden door eGym komen bij Go4Fit Wijchen en Go4Fit Basic te staan. U kunt deze vertrouwde toestellen dus blijven gebruiken, echter op een andere locatie. eGym komt er dus extra bij, vandaar dat dit een ‘uitbreiding’ is.

De extra bijdrage voor het gebruik van eGym is €9,99 per maand. Voor dit bedrag kunt u gebruik blijven maken van alle faciliteiten die u gewend bent én daarbij ook van eGym.

Maar omdat u al enige tijd lid bent bij ons hebben wij een tijdelijk aanbod voor u. Wanneer u zich in de komende periode inschrijft betaalt u eenmalig €99,- en kunt u gebruik maken van eGym zo lang als uw abonnement, zonder onderbreking, loopt. Dus of u nog vijf of tien jaar lid blijft, u kunt onbeperkt gebruik maken van eGym.

Dit aanbod is alleen geldig voor u als trouw lid van Derks4Sport, omdat wij u willen motiveren om gebruik te maken van eGym. Na de introductieperiode vervalt dit aanbod en kunt u alleen nog gebruik maken van eGym tegen het reguliere tarief van €9,99 per maand. Deze overgangsperiode zullen wij uiteraard naar u communiceren.

Kennismaken met eGYM

Eerst zien dan geloven! Dat vinden wij ook, daarom nodigen wij u niet alleen uit om eGym te bekijken maar ook om eGym uit te proberen. U kunt aan de balie een afspraak maken voor een gratis introductieles. Samen met een van onze instructeurs kunt u de toestellen uitproberen en hij of zij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en/of eventuele vragen te beantwoorden. U kunt vanaf nu een afspraak maken voor een introductie vanaf 23 april 2018.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Op 18,19 en 20 April worden de eGym toestellen geïnstalleerd. Dit betekent dat u deze drie dagen geen gebruik kunt maken van een deel van de fitness én dat er geen circuittraining zal worden gegeven (de groepslessen gaan wel gewoon door). Uiteraard bent u van harte welkom om te sporten bij één van onze andere vestigingen.

Onze instructeurs hebben een uitgebreide training gehad, zodat zij u straks optimaal kunnen begeleiden bij het gebruik van eGym. Heeft u vragen dan kunt u een van hen, zoals u gewend bent, altijd even aanspreken. Wij zijn immers allemaal erg enthousiast over eGym en willen graag onze kennis delen.

Wij wensen u veel plezier met de kennismaking met eGym en hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij zijn en dat u nog vele jaren met plezier in goede gezondheid blijft trainen bij Derks4Sport, want uw gezondheid is onze uitdaging en die uitdaging willen wij blijven aangaan, nu en in de toekomst.

 

Team Derks4sport en Go4Fit 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?