Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Go4YourWeight vanaf januari 2018

Wat is jouw goede voornemen voor 2018?

« Terug   dinsdag 28 november 2017 om 11:11

Go4YourWeight vanaf januari 2018

Aan het eind van het jaar is het vaak het gesprek van de dag: wat is jouw goede voornemen? Voor een groot aantal mensen is het voornemen afvallen. Drie, vijf, vijftien kilo eraf? Graag! Maar hoe raak je de kilo’s kwijt? En dan het liefst voorgoed.

Er zijn talloze shakes, dvd’s en crèmes op de markt gebracht die beloven dat jij jouw streefgewicht met gemak kunt behalen. Wij van Go4Fit/ Derks4Sport geloven maar in één manier om je streefgewicht te behalen: het aanpassen van jouw leefstijl.
Je zult dan zien dat het niet uitmaakt wanneer je start, al is het eerste kerstdag dat je besluit om te gaan afvallen. Het succes schuilt echt niet in de datum waarop je start, maar aan je motivatie en doorzettingsvermogen om je doel te behalen. Kun je hier wel wat hulp gebruiken, start dan met ons Go4YourWeight programma.

Dit is een persoonlijk programma dat op basis van voeding, training en coaching jou helpt naar een ‘Happy & Healthy Lifestyle’. Wij begeleiden jou naar een gezonde leefstijl waarbij je lekker in je vel zit. En of je daarvoor die vijf of vijftien kilo wilt afvallen, dat is ons streven. Tientallen clubleden gingen je voor en zijn enthousiast over Go4YourWeight. Esther is in 5 weken 6 kilo afgevallen en vertelt: “Ik was vanaf het eerste moment geraakt door zijn aanpak: kom in beweging, ervaar het verschil, eet gezond, luister naar je lichaam en doe het voor je zelf.”

Wil jij ook een kickstart naar een Happy & Healthy lifestyle schrijf je dan vandaag nog in bij één van onze vestigingen. De eerste bijeenkomsten vinden plaats vanaf 15 januari 2018.

 

 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?