Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Een prachtig succesverhaal

Anton Wattenberg - een succes verhaal!

« Terug   dinsdag 1 november 2016 om 16:11

Anton Wattenberg
Ewijk, 25 oktober 2016

Aan het Go4Fit Team.

Beste sport- en bewegingsvrienden
Zorg dat je erbij bent.

Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Anton Wattenberg. Familie en vrienden zeggen ook Ton of Toon. Ik luister er allemaal na. Wat dat aangaat ben ik heel flexibel. Ik ben 64 jaar en wordt (nu) in november 65. Helaas heb ik twee jaar geleden mijn lieve vrouw Marja verloren door een acute hartstilstand. Ik ben daar zeer bedroefd over en ben door dit grote verlies van tijd tot tijd zeer emotioneel. Daarnaast kamp ik al jaren met suikerziekte en overgewicht, nu reeds 20 jaar. In juli van dit jaar (2016) zat ik er behoorlijk doorheen, ik was mezelf niet meer. Ik ben in juli op werkbezoek geweest op Ibiza en liep daar behoorlijk verdwaald rond. Genoeg tijd om na te denken, vooral over mijn toekomst. Ik moest mijn levensgewoonte(n) eens drastisch aanpassen. Ja, dat zei ik vooral tegen mijzelf, mijn dochters en mijn artsen zeiden dat al veel eerder. Ik kon het (toen nog) niet opbrengen. Na mijn thuiskomst van Ibiza in juli nam ik een rigoureuze beslissing, ik ga naar een sportschool. Daar kunnen ze mij vast helpen.

Met mijn gegevens als leeftijd, gewicht en suikerziekte leek het mij een zwaar sportgeval. Ergens in begin juli ben ik naar Go4Fit gegaan. Ik had weleens uit Wijchen al goede berichten gehoord, maar Beuningen was nieuw voor mij. Ik meldde mij bij een jonge sportieve dame Tatjana. Zij hielp mij met de inschrijving en gaf mij direct heel veel moed. Wat ik niet wist, zij herkende direct veel van mijn problemen met suikerziekte en overgewicht. Even rondkijken en ik was zeer onder de indruk van de sportschool. Maar ik moest nog wel eerst naar Ibiza, dus ik kon pas op 25 juli 2016 gaan starten. Ik moet natuurlijk wel even zeggen dat ik 112 kilo woog en dagelijks 158 eenheden insuline in vijf spuitmomenten per dag moest toedienen. Tatjana zei dat het na verloop van tijd allemaal wel beter zou gaan met mij. Maar ik moest natuurlijk nog wel beginnen. Een beetje bedremmeld vroeg ik aan haar of ik voor dat geringe bedrag per maand wel elke dag mocht komen.

Natuurlijk, graag zelfs. En, als ik wil afvallen, kunt u mij dan ook helpen met een voedingsprogramma. Natuurlijk, wij zijn daar gespecialiseerd in, dus ook het voedingsprogramma nam ik erbij. Ik was natuurlijk ook benieuwd of ik er ook plezier in zou krijgen.

Wel, zoveel positiviteit als ik bij Go4Fit heb ontmoet en ontvangen had ik nog niet eerder meegemaakt. Tatjana (mijn persoonlijke coach), Sandra, Thijs, Cayleigh, Laura, Noëlle, Hayder, Claudia, Aileen, Wouter, de familie Derks en ook degene die ik nog niet alle bij naam ken, wat een fantastisch team en veel kennis van zaken. Altijd vriendelijk, toegewijd, vrolijk en vooral sportief.

Alleen dat was al een heel goede reden om elke dag (s’-avonds) ruim 2 uur te sporten, op zondag in de middag en zaterdag een rustdag. Mijn plezier om naar Go4Fit te gaan is gevestigd door zeer hoge kwaliteit van de sportschool, de geweldige coaches en de zeer goede begeleiding bij het voedingsprogramma. Tatjana (bekend met het fenomeen suikerziekte) geeft vrijwel dagelijks aan wat voor mij het beste is.

Nu na 12 weken (het moment dat ik deze brief schrijf) ben ik bijna 20 kilo afgevallen (weeg nu 93 kilo), gebruik ik nog maar 30 eenheden insuline per dag en hoef ik maar eenmaal per dag nog een spuitje. Ik ben ook zelf weer opgewekt en heb weer plezier. En dat alles dankzij de sportschool Go4Fit en haar fantastische team. Uiteraard is mijn dank voor Go4Fit en haar team groot en uiteraard vanzelfsprekend.

Ik kan alle mensen aanraden ook deze stap naar de sportschool te zetten en vooral ook te genieten, van de entourage, van de coaches en van de zeer gezellige sfeer bij Go4Fit. Ga voor Fitheid, ongeacht uw leeftijd of uw gevoel dat is niets voor mij. Ik dacht dat ook maar het is echt heel anders.

Zorg dat je erbij bent.

 

 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?