Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Afvallen vóór de zomer?

Schrijf je NU in!!

« Terug   zaterdag 6 mei 2017 om 17:05

Slank de zomer in! 
Als je nog voor de zomer een aantal kilo’s kwijt wilt raken is dit het moment om te starten. Met wat kleine aanpassingen in je voedingspatroon en in je dagelijkse manier van leven, is het heel goed mogelijk om voor de zomer nog een aantal kilo’s kwijt te raken.

Einde aan de crashdiëten
De meeste mensen die op dieet gaan willen snel resultaat zien en wagen zich aan de meest moderne crashdiëten. Diëten waar je alleen vetten of eiwitten tot je neemt. Hoewel zo’n dieet er voor zorgt dat je snel veel kilo’s kwijtraakt, is het erg ongezond voor je lichaam en zal het op de lange termijn eerder zorgen voor gewichtstoename. Als je gezond wilt afvallen is het belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen tot je neemt.

Eet niet te weinig, maar juist
Afslanken doe je voor de lange termijn. De meeste diëten zijn gebaseerd op een zo min mogelijke calorie inname. Afslanken op deze manier is ongezond en ook nog eens enorm zwaar (je loopt de hele dag met een hongergevoel rond, je hebt geen energie en als gevolg hiervan hou je het afvallen niet vol). Je lichaam heeft een (langdurig) gebrek aan energie waardoor het in de spaarstand gaat en alle calorieën vasthoudt in plaats van ze te verbranden. Op de lange termijn zal je door dit soort diëten alleen maar meer aan komen, het zogenoemde jojo-effect.

Koolhydraten; alles met mate
Wij Nederlanders zijn als echte brood,- en aardappel eters gewend om veel koolhydraten tot ons te nemen. Het is voor ons vaak een primaire bron van energie. Teveel koolhydraten zorgen er echter voor dat je stofwisseling verstoord raakt, omdat een teveel aan koolhydraten omgezet wordt in suikers. Suikers worden vervolgens weer omgezet in vet. Beperk dan ook de inname van koolhydraten als je wilt afslanken. Eet groenten en fruit en kies altijd volkoren producten.

Deze items en nog véél meer komen terug in onze 8 weken afslank programma! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je NU in voor onze 8 weken afslank programma! Gezonde voeding, trainingsschema op maat, groepstrainingen en coachmomenten.

Inschrijven kan aan de balie van een van onze centra's.

Team Sportclub Go4Fit Beuningen. 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?