Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17
Judo
Judo
Judo

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingJudoles volgen bij Go4fit Beuningen

Natuurlijk bij Go4fit Beuningen!

Judo is bij Fitness Wellness centrum Go4fit in Beuningen een sport van aanval en verdediging tussen twee personen. Het is sport waarbij lichaam en geest op volle toeren bezig zijn, terwijl er door deze inspanning ontstaat. De judoka bij Sportschool Go4fit in Beuningen combineert snelheid, balans, timing en techniek. Veel grondvormen van bewegen: trekken, duwen, tillen, dragen, schuiven, rollen en balanceren, opgenomen in de beoefening van judo, maken de sport veelzijdig en ideaal vooral voor de lichaamsontwikkeling van een jonge beoefenaar. De staande situatie kenmerkt zich door de balans van de tegenstander te verstoren waardoor deze geworpen kan worden.

Judo bij Derkssport in wijchen als groepsles of zelf verdediging

Op de grond is het de bedoeling de tegenstander onder controle te krijgen en te houden, of zich uit de controle te bevrijden. Naast het technische aspect van het Judo is er ook het opvoedkundige aspect.

Het leren valbreken en daardoor niet bang zijn om te vallen, het omgaan met elkaar, respect hebben voor elkaar, zorg dragen voor elkaar, vergroten van het zelfvertrouwen, elkaar niet bewust pijn doen (immers, Judo is alleen fijn zonder pijn. Judo wordt bij Fitness centrum Go4fit in Beuningen beoefend door jong en oud, zowel in recreatief als ook in wedstrijdverband.

Vraag gerust een gratis proefles aan

Lesdagen:
Maandag / Dinsdag / Woensdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Bezoek onze webshop

Voor al jouw sportmerchandise »

Eerstvolgende Judo

 

maandag - 24 september 2018

20:45u - 21:45u (Beuningen)

dinsdag - 25 september 2018

17:30u - 18:20u (Beuningen)

woensdag - 26 september 2018

15:00u - 15:50u (Beuningen)
16:00u - 16:50u (Beuningen)