Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 348 39 17

Go4YourSummerbody - Start vanaf 15 Mei

Yes! Het is bijna zomer en dat betekent: snel nog een paar kilootjes afvallen! Schrijf je daarom nu in voor Go4YourSummerbody

Je hebt net je vakantie geboekt en je bikini of zwembroek al uit de kast gehaald, maar bent tot de conclusie gekomen dat je er nu toch echt niet meer in past. Irritant! Maar het overkomt jaarlijks vele mannen en vrouwen. Met Go4YourSummerbody gaan we hier wat aan doen.

Tijdens het 8-wekenprogramma werk je aan jouw summerbody. Iedere week volg je een bijeenkomst waarin verschillende onderwerpen aan bod komen die jou op weg helpen naar een strak lichaam voor de zomer. Denk daarbij aan:

  • Wat kun je doen om een strakker of droger lichaam te krijgen?
  • Hoe raak ik die extra kilootjes kwijt rondom mijn middel?
  • Hoe kan ik genieten van lekker en gezond eten in de zomer?

Hoewel de bijeenkomsten in groepsverband zijn, wordt het programma toegespitst op jouw persoonlijke trainingsdoel. Je teamgenoten kunnen je hierbij inspireren en motiveren om jouw persoonlijke doel te behalen.

Hoe ziet het programma eruit?

Leefstijlcoach
Als deelnemer aan het Go4YourWeight programma word je begeleid door een leefstijlcoach. Dit is iemand die luistert naar jouw verhaal en jouw situatie en behoeften analyseert. Een professional die je zal motiveren, inspireren en begeleiden. De coaches hebben als doel om je te helpen met het integreren van je nieuwe gezonde gewoontes in het dagelijks leven. Zij leren je op eenvoudige wijze hoe je je nieuwe leefstijl vol kunt houden, ook na afloop van het Go4YourSummerbody programma.

Bijeenkomsten
Iedere week vindt er op een vaste dag en een vast tijdstip een bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst wordt er wekelijks een ander onderwerp aangekaart, zoals: Wat kan ik eten tijdens een zomerse barbecue? Wat zijn eiwitten precies en hoe helpen zij bij het afvallen? Op welke tijdstippen kan ik beter wel of niet eten? Hoe kan je jezelf motiveren om jouw trainingsdoel te behalen? Je krijgt concrete handvatten die je direct kunt toepassen en kunt blijven toepassen in je dagelijks leven. Dat maakt ons programma succesvol.

Small Group Training
Na afloop van de bijeenkomst is het tijd voor je training. Je bent toch al in de sportschool, dus daar gaan we meteen gebruik van maken. De small group training kan iedere week anders zijn. En bij mooi weer kunnen we zelfs buiten trainen! De ene week ligt de focus op je uithoudingsvermogen en een andere week op krachttraining. Op deze manier willen we jou laten zien wat de trainingsmogelijkheden binnen onze sportschool zijn, zodat je voor jezelf kunt bepalen hoe jij graag traint. Als het sporten eenmaal in je systeem gaat zitten is je doel binnen handbereik.

Meet- & Weegmomenten
Moet dat echt? Ja, ook al begrijpen wij dat dit erg confronterend kan zijn. Toch helpt dit om een volledig en nauwkeurig beeld te krijgen van je vooruitgang. Wij kunnen jou hierdoor de juiste begeleiding bieden. Tijdens het meten en wegen gaan we je gewicht, lichaamsmaten en vetpercentage meten. Met deze gegevens kunnen we haalbare en meetbare doelen opstellen. 

Trainings- en voedingsschema
Samen bepalen we een realistisch doel waar we tijdens het programma aan gaan werken. Dit kan een streefgewicht zijn, maar ook een bepaald uithoudingsvermogen. Dit doel wordt meegenomen bij het personaliseren van je trainings- en voedingsschema.

Data en Tijden 2018

Go4YourSummerbody start vanaf 15 mei bij onderstaande vestigingen.

Go4Fit Beuningen Dinsdag en Donderdag 18:30
Go4Fit Wijchen Donderdag 19:00
Derks4Sport Zaterdag 10:00

 

Het tarief:

€ 49,90 exclusief abonnementskosten

  • Begeleiding van een professionele coach
  • Wekelijkse bijeenkomsten
  • Small Group Trainingen
  • Voedingstips en adviezen
  • Meet- en weegmomenten
  • Voucher van schoonheidssalon Be Beautiful t.w.v. €15,-

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 14 mei 2018. De eerste groep start op dinsdag 15 mei 2018. Wil je je inschrijven kom dan langs bij Go4Fit Beuningen, Go4Fit Wijchen of Derks4Sport. Bij het aanmelden dien je direct het volledige bedrag van €49,90 te voldoen. Dit kan per pin of contant.

Wil je meer weten over Go4YourWeight? Kom dan langs bij één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in. 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?